Beleid van dezelfde oorsprong uitschakelen in Safari

Voor ontwikkelingsdoeleinden moet ik het beleid voor dezelfde oorsprong in Safari (op Windows) op mijn computer uitschakelen.

In Chrome kan dit worden gedaan door te starten met de vlag --disable-web-security. Is er een gelijkwaardige vlag of verborgen instelling in Safari?


Antwoord 1, autoriteit 100%

Als je hetzelfde-oorsprong-beleid in Safari wilt uitschakelen (ik heb 9.1.1), dan hoef je alleen het ontwikkelaarsmenu in te schakelen en “Cross-Origin-beperkingen uitschakelen” te selecteren in het ontwikkelmenu.


Antwoord 2, autoriteit 44%

In latere versies van Safarikun je Cross-Origin-beperkingen uitschakelen. Schakel gewoon het ontwikkelaarsmenu in via Voorkeuren >> Geavanceerd en selecteer “Cross-Origin-beperkingen uitschakelen” in het ontwikkelmenu.

Als u alleen lokaalwilt, hoeft u alleen het ontwikkelaarsmenu in te schakelen en “Lokale bestandsbeperkingen uitschakelen” te selecteren in het ontwikkelmenu.


Antwoord 3, autoriteit 7%

ga,

Safari -> Voorkeuren -> Geavanceerd

vink vervolgens onderaan Toon ontwikkelmenu in menubalk

vink vervolgens in het menu Ontwikkelen Cross-Origin-beperkingen uitschakelen

aan


Antwoord 4, autoriteit 6%

Helaas is er geen equivalent voor Safari en het argument --disable-web-securitywerkt niet met Safari.

Als u toegang heeft tot de server-side applicatie, kunt u de https-antwoordheaders wijzigen om toegang toe te staan. Voornamelijk de Access-Control-Allow-Originheader. Als u het wijzigt, krijgt Safari toegang tot de bron. Zie https://developer.mozilla. org/en-US/docs/Web/HTTP/Access_control_CORS#Access-Control-Allow-Originvoor meer informatie over de antwoordheaders die kunnen helpen.


Antwoord 5, autoriteit 2%

Er is een optie om cross-origin-beperkingen in Safari 9 uit te schakelen, anders dan lokale bestandsbeperkingen zoals hierboven vermeld.


Antwoord 6

De meeste van deze antwoorden zijn oud. De nieuwste Safari 14.0.2 (in 2021), heeft de optie om Disable Cross-Origin Restrictions, maar het werkt niet als de paden ../../ soort padnamen hebben; ook al lost Safari correct op naar een lokaal bestandspad, het staat het laden van het bestand nog steeds niet toe, ook al bestaat het. Dit is een recente bug in Safari 14 die niet optrad in 13.

Other episodes