Android: ik ben mijn Android-sleutelopslag kwijt, wat moet ik doen?

Op basis van mijn Android-keystore heb ik een aantal apps gemaakt. nu wil ik een van mijn programma’s bijwerken, maar ik ben mijn keystore kwijt. kan ik er nog een aanmaken en mijn app updaten?

Bedankt


Antwoord 1, autoriteit 100%

Je kunt een nieuwe keystore maken, maar Android Market staat je niet toe om de apk als een update te uploaden – erger nog, als je de apk probeert te uploaden als een nieuwe app, zal hij dit ook niet toestaan ​​omdat hij weet dat er een ‘andere’ versie van dezelfde apk die al op de markt is, zelfs als u uw vorige versie van de markt verwijdert

Doe je uiterste best om die keystore te vinden!!

Als je het vindt, e-mail het dan naar jezelf, zodat je een kopie op je gmail hebt die je kunt ophalen voor het geval je het van je harde schijf kwijtraakt!


Antwoord 2, autoriteit 47%

Nee, er is geen mogelijkheid om dat te doen. Je hebt zojuist geleerd hoe belangrijk een back-up kan zijn.


Antwoord 3, autoriteit 28%

Brute Force is de enige manier!

Hier is een script dat me heeft geholpen:

https://code.google.com/p/ android-keystore-password-recover/wiki/HowTo

Met behulp van een lijst van 5-10 mogelijke woorden uit het geheugen, herstelde het mijn wachtwoord in <1 sec.


Antwoord 4, autoriteit 12%

Zoals iedereen heeft gezegd, heb je de sleutel absoluut nodig. Daar is geen oplossing voor. U zult er echter versteld van staan ​​hoe goed de software voor gegevensherstel kan zijn en hoe lang de sleutel op uw systemen kan blijven hangen — het is tenslotte een heel klein bestandje en het kan nog niet worden overschreven. Ik was op beide punten aangenaam verrast.

Ik ontwikkel op een OSX-machine. Ik heb ongeveer 6 weken geleden onbedoeld mijn app-sleutel verwijderd. Toen ik probeerde bij te werken, realiseerde ik me mijn schooljongensfout. Ik heb alle hersteltools geprobeerd die ik voor OSX kon vinden, maar geen enkele kon het bestand vinden — niet omdat het er niet was, maar omdat deze tools zijn geoptimaliseerd om de soorten bestanden te vinden die de meeste gebruikers terug willen (foto’s, Word documenten, enz.). Ze zijn zeker niet op zoek naar een bestand van 1 KB met een ongebruikelijke bestandshandtekening.

Dit volgende deel gaat klinken als een plug, maar dat is het niet — ik heb geen connectie met de ontwikkelaars:

De enige hersteltool die ik vond dat werkte, was een tool genaamd Data Rescue van Prosoft Engineering (die volgens mij ook voor andere bestandssystemen werkt — niet alleen HFS+). Het werkte omdat het een functie heeft waarmee je het kunt trainen om naar elk bestandstype te zoeken – zelfs een Android-sleutel. Je geeft het verschillende voorbeelden. (Ik heb een paar sleutels gegenereerd, waarbij ik de gegevensvelden zo goed mogelijk heb ingevuld als het origineel). Je zegt dan tegen “deep search”. Als je geluk hebt, krijg je je sleutel terug in de sectie “aangepaste bestanden”.

Voor mij was het een reddingsboei.

Het kost $ 100 om te kopen, dus het is niet goedkoop, maar het is het waard als je een massa gebruikers hebt en geen verdere middelen om ze updates te geven.

Ik geloof dat ze je 1 gratis bestandsherstel in demo-modus toestaan, maar helaas had ik in mijn geval verschillende sleutels en kon ik niet zeggen welke ik nodig had zonder ze allemaal te herstellen (bestandsnamen worden niet bewaard op HFS+).

Probeer het eerst in de demo-modus, misschien heb je geluk en kun je de sleutel terugkrijgen zonder iets te betalen.

Moge dit bericht iemand helpen. Het is een misselijkmakend gevoel, ik weet het, maar er kan verlichting zijn.


Antwoord 5, autoriteit 4%

Als u een keystore-bestand bent kwijtgeraakt, moet u het nieuwe niet maken/bijwerken met een andere set waarden. Doe eerst de grondige zoektocht. Omdat het de oude overschrijft, dus het komt niet overeen met je vorige apk.

Als u eclipse gebruikt, wordt het hoogstwaarschijnlijk in het standaardpad opgeslagen. Voor MAC (eclipse) zal het in je elispse-installatiepad staan ​​als:

/Applications/eclipse/Eclipse.app/Contents/MacOS/

dan je keystore-bestand zonder extensie. Je hebt root-rechten nodig om toegang te krijgen tot dit pad (bestand).


Antwoord 6

Ik wil dit een beetje verfijnen omdat tegenstemmen voor mij aangeven dat mensen niet begrijpen dat deze suggesties een “laatste hoop”-aanpak zijn voor iemand die in de staat is beland die in de vraag wordt beschreven.

Controleer de ingangsgeschiedenis van uw console en / of mier-scripts die u gebruikt als u ze hebt. Houd er rekening mee dat de Geschiedenis van de console niet wordt opgeslagen als u bent gepromoveerd voor een wachtwoord, maar als u het hebt ingevoerd binnen bijvoorbeeld ondertekeningsopdracht die u kunt vinden.

Noem je dat je een zip hebt met een wachtwoord waarin je certificaatbestand is opgeslagen, je kunt proberen gewoon Brute Force Opening dat met veel beschikbare hulpmiddelen.
Mensen zullen zeggen “ja, maar wat als je een sterke wachtwoord hebt gebruikt, zou je Bla, Bla, Bla …” helaas in dat geval moeilijk geluk. Maar mensen zijn mensen en gebruiken soms eenvoudige wachtwoorden.
Voor u een tool die woordenboekaanvallen kan bieden waarin u uw eigen woorden kunt invoeren en ze instellen op sommige wachtwoorden die u vermoedt dat u het kunt helpen. Ook als het wachtwoord kort genoeg is met vandaag CPU’s, zou nog regelmatige brute force-raden werken, omdat uw ZIP-bestand geen beperking heeft op het aantal gissingen, zodat u niet wordt geblokkeerd alsof u een account op een website probeerde te bruteen.

Other episodes