ActiveX-besturing inschakelen in Chrome en Firefox

We gebruiken WebTwainX in onze applicatie waar WebTwainX ActiveX nodig heeft om te worden ingeschakeld, het ondersteunt alleen in Internet Explorer. Hoe kan ik ActiveX inschakelen in Chrome en Firefox zodat WebTwainX goed werkt?


Antwoord 1, autoriteit 100%

Standaard ondersteunen de webbrowsers Google Chrome en Firefox geen ActiveX-besturingselementen. Er zijn echter tijdelijke oplossingen om ActiveX-besturingselementen in te schakelen en de vereiste functionaliteit te verkrijgen op basis van ActiveX-besturingselementen.
Google Chrome-gebruikers kunnen de IE Tab-extensie downloaden die fungeert als Internet Explorer-emulator. Het helpt ActiveX-besturingselementen in Google Chrome in te schakelen, aangezien het IE emuleert door de IE-renderingengine rechtstreeks in Chrome te gebruiken. Firefox-gebruikers kunnen de ff-activex-host-plug-in installeren om ActiveX-besturingselementen in de browser in te schakelen. Deze plug-in maakt het mogelijk om ActiveX-besturingselementen in Firefox te (hosten) en biedt volledige toegang tot de gehoste besturingselementen (gebeurtenissen, functies, eigenschappen).


Antwoord 2, autoriteit 75%

Dat kan niet. Het is een gepatenteerde, platformspecifieke technologie. Alleen Internet Explorer voor Windows ondersteunt ActiveX.

Other episodes